X
تبلیغات
رایتل

کد آمارگیر

  

موادلازم:

برنج                                                                             ۲پیمانه

نخودفرنگی,هویج نگینی شده,ذرت تازه یاکنسروذرت                    ازهرکدام ۵۰گرم

پیاز                                                                               ۱عدد

سیر                                                                             ۲حبه

گوشت مرغ                                                                     ۳۰۰گرم

روغن                                                                          به مقدارلازم

نمک                                                                                                                                           

فلفل چیلی                                                                     نصف ق م

ادویه بریانی                                                                       نصف ق م

ادویه کاری                                                                               نصف ق م

ادویه مندری                                                                                   نصف ق م

 

طرز تهیه:

ابتدامرغ راباپیاز تفت میدهیم

کمی که رنگ آن تغییر کرد سیرخوردشده وبقیه ادویه ها رااضافه وباز تفت میدهیم

 وبه آن ۱ق غ رب گوجه اضافه میکنیم ودوباره همه مواد را تفت میدهیم وبا ۲لیوان اب روی حرارت کم میگذاریم مرغ بپزد

درپایان پخت مرغ به آن نخود فرنگی وهویج وذرت اضافه میکنیم تاکمی با بخار مرغ نرم شود

 بعد از آن نوبت به برنج میرسد که بصورت ساده آبکش میکنیم

ودریک قابلمه کمی آب وروغن اضافه کرده ویک کفگیر ازبرنج

 ومقداری از مواد گوشتی روی برنج میریزیم

 واین کار را تاجایی که مواد گوشتی وبرنج تمام شود لایه لایه انجام میدهیم وبعد روی برنج را کمی زعفران دم کرده میدهیم

 واجازه میدهیم برنجمان دم بکشد وبعد نوش جان کنیم.

 



تاریخ : سه‌شنبه 15 بهمن 1392 | 05:01 ب.ظ | نویسنده : خالو کریم | نظرات (0)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.